Konu: Hala
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2011, 08:22 PM   #6 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hala

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar uzun zaman oldu hala bir problemimi aşamadım. Hala o konuşmadığım arkadaşımı görünce ağlayacak gibi oluyorum. O hayatından memnun beni umursamıyor bile. Çok değişti farklı bir insan oldu. Eskiden ben herkesle muhabbet ederdim o suskundu. Şimdi ben üzülüp sessizleştim o herkesle muhabbet ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum çok çabalıyorum takmamak için fakat başaramıyorum...
onun neden değiştiğini bilemem doğru yada aynlış onu suçlayamam. asıl burda konuşulması gereken sensin bence başkaları değil çok üzülmüşüsn durgunlaşmışsın suskunlaşmısın bunu atman içinde içinde barındırdıklarınla yüzleşmen gerekiyor. çokmu kırıldın çokmu yırandın yada hatamı yaptın ara konuş hatta git süpriz yap düşman değilsiniz ya. haketmiyor olabilir eski konuları açma iyi yada kötü herşeyden özür diliyorum senden herkesden herşeyden de çayını iç arkadaşınla ve tokalaş sen yoluna o yoluna. hala kafası çalışmıyor kalbi hissetmiyorsa kendi sorunu sen için ferah bi şekilde bak hayatına. artık onu düşünmeyeceksin böylece. çünkü top sende kalmış ve hep senin aklında. arkadaşca konuş eskiyi anma bile. sana böyle yapmanı tavsiye ederim. bende çok şeyler yaşadım ama artık yeter dedim topları bana atıp hep beni suçlu göstermelerinden bıktım. artık topu karşıya atıyorum iyi niyetimle konuşuyor sorna kibarca vedalaşıp gidiyorum. benden sana abla nasihati...
DiL_RU_BA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla