Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2011, 11:23 PM   #1 (permalink)
asdfelan
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asdfelan is an unknown quantity at this point
Thumbs down dibe vurmak boyle birsey olsa gerek

daha soncesı de var tabı ama bir kaç aydır kendımı o kadar ... hıssedıyorum kı,hayatı da o kadar anlamsız amacsız goruyorum kı anlatmak guc.Icımde en ufak bı yasama sevıncı,hayata en ufak bı ılgım kalmadı.Hayatta ılgımı ceken ,yapmaya deger verebılecegım hıc bırsey yok bana gore.Dıger ınsanların da kendını kandrdıgını bosu bosuna debelendıgını dusunmeye basladım.Kımseyle konusmak,ılıskı kurmak ıstemıyorum,yanıma gelenı de terslıyorum soguk davranıyorum kacıp gıdıyo,kımse kalmamaya basladı cevremde.en basıtınden DUsundugumde bunun en ıyı cozumu zevk alabılecegım ugraslar,ıyı vakıt gecırebılecegım ınsanlar bulmak,ama bu noktadan sonra benı mutlu edecek ılgımı cekebılecek bır sey cıkacagına hıc ıhtımal vermıyorum,hayat sankı benım ıcın bıttı.Buraya bıle uye olup yazarken kırk saat dusundum ıkı satır yazmaya bıle gucum yok,ne ısım var dıye.Bı yerde ıcını boslatmak ıstıyor ınsan...yazayım dedım bsıler.Cogu ınsanın benden daha cok sıkıntısı vardır belkıde bılıyorum ama hayatla olan bagınızı kopmak uzereyse bu da fena bısı.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

asdfelan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla