Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2011, 11:58 PM   #10 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz acaba, çok önemli ...

Alıntı:
papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba öncelikle... Arkadaşlar ben hayatıma bolluk bereket çekmek istiyorum artık paralı olmak daha paralı olmak istiyorum.
Bunun içinde herşeyi affetmek gerekiyormuş kendimiz dahil.
Ben affettim evet ama birşey var ki hiç affedemiyorum.
O da lise dönemim... Lisedeyken ben sevilen bir kişi değildim hiç popüler deildim hatta beni komik önemsiz bulan öğrenciler bile vardı ve öğremenlerime karşı da pek sevgi dolu sayılmazdım ama gerçekte sevgisiz olduğumdan asla deil, içekapanık biriyim çünkü, sessiz,utangaçtım ve arkadaşlarım arafından popüler olmadığım içinde öğretmenlerime de uzak oluyordum bir nevi küskünlük hali gibiyidi...

Şimdi yıllar geçti artık daha güzel yaşamak istiyorum, bolluk ve bereketi hayatıma çekmek isityorum ama bu lise dönemim buna engel oluyor.
Hatırlıyorum; biilyorum daha güzel bir şeklide de geçebilirdi ama geçmedi herneyse ben ne yapabilirim bu durumum için arkadaşlar?..
İmgeleme,olumlama vs her türlü şeye açığım; lütfen bana yardım edin yeterki bu durumdan kurtulayım... Minnet duygularımla hoşcaklaın seviglerle lütfen, cevanıızı bekliyor olacağım..

sana ne denli yararım dokunabilir bilmiyorum ama nacizane önerim var.
şimdi sen lisedeyken hep arkada kalmışsın ya şimdi o arkadaşlarını gözünün önüne getir ve seni yine öyle görmelerini istermiydin? yoksa onları utandırmakmı isterdin? bence sana hayran olmalarını isterdin. bencede. ve şunu unutma aradan onca zaman geçmişya zaman insanı değiştirir sende bunu kanıtla onlara. şöyle düşün. mesela kim olursa olsun yıllar sonra gördğü birini nasıl inceler değişmişmi değişmemişmi ya hala aynı der yada vay be nolmuş buna der. sende misal bakkala giderken bile pijamanla değil kot pantalonunla git (bu örnek olsun diye) yani o zamanlardaki o duygundan kurtulmak için şimdi olmak istemediğin profilden uzaklaş. ozaman kambursan şimdi dik yürü o zaman hiç gülümsemiyorsan şimdi tebbesüm et ozaman çok konuşuyorduysan şimdi daha az konuş ki sen suskunmuşsun şimdi konuşmaktan çekinme derim ben ve yavaş yavaş barştığını hissedersin bence. biraz olsa işine yararsa bana yaz katkım olursa kendimi memnun sayarım. sevgi ve saygıyla kal.
DiL_RU_BA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla