Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2011, 01:13 AM   #10 (permalink)
nurbanu25
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: dibe vurmak boyle birsey olsa gerek

sevgili asdfelan kardeşim
birkaç aya kadar aynı,belki daha beter duygular içerisindeydim.artık çek çarenin ölüm olduğunu düşünmeye başlamıştım.yazını okurken irkildim ama inan ben daha beter şeyler yazıyor,düşünüyordum.hiç birşey ama hiç bir şey zevk vermiyordu.bunun adının majör depresyon olduğunun da farkındaydım...
ama biliyorum ki r etmek Yaratıcının (c.c) kesinlikle yasakladığı şeylerden birisi.ne kadar zorlansam da kendimi toparlamaya çalıştım.ailem de artık iyice endişeleniyordu.ilaç,psikoterapi hiçbir şey etki etmiyordu...
sonra bu siteyi keşfettim.olumlama,telkin,nefes egzersizi bunları uygulamaya başladım.çekirdek inanç tespiti yaptırdım.tam 4 çekirdek inancım çıktı biliyo musun.zaten bekliyordum da.şuan telkin,olumlama ve spora devam ediyorum.daha bir iyiyim inşallah...
ama en en önemli yapmamız gereken şey;şükür,dua...Allaha yakarmak,ibadet etmek bizi en ferahlatan şey.rica ederim duanı,şükrünü eksik etme.depresyonun dünyadaki herşeyden daha acı birşey olduğunu yaşadım ve biliyorum.bu durumunun geçici bir depresif durum olduğunu unutma.ben az da olsa toparladım daha da iyi olacağımı biliyorum.iyi haberlerini bekliyorum inşalla. sevgiler...