Cevap: Merhaba adım Anıl. Buradaki mesajı yazalı koskoca 1 yıl olmuş hatta geçmiş. Ama ne yazık ki son mesajı yazdıktan sonra telkinleri dinlemeyi bıraktım. Çünkü çok fazla yan etikisini görüyordum. Korkunç derecede sinirliydim kök söktürdüm hem kendime hem etrefıma. Dayanamadım bu sürece. Yine suya giremedim yani kısacası kıyıdan birşeyler yapmaya çalıştım ama başaramadım. Bırakmamak gerektiğini, değişimin bu direnci kırdıktan sonra başlayacağını biliyorum ama yapamadım işte. Dinlemeyi bıraktım. Bu güne kadar da hiç dinlemeye cesaret edemedim.
Yavaş yavaş biriktirdiklerim yüzünden dün bir patlama yaşadım hayatımda pek hoş olmayan. 3 yaşındaki kızımı anneme gönderdim uzaklaşmak için. Kendimle kalmaya ihtiyacım vardı bir süre. Bu gün çekirdek inanç çalışması için kayıt oldum ve yarın bu çalışmayı yapacağız. Çekirdek inançların sayısı konusunda da çığır açacağımı düşünüyorum :)). Bu güne kadar başaramadığım değişimi gerçekleştirmem gerekiyor en başta kendi sonra kızımın mutluluğu için. Mutsuz olmaktan çok yoruldum. Etrafımı mutsuz etmekten çok yoruldum. Artık gerçekten mutlu olmak istiyorum. Yaşadıklarımı yazmaya çalışacağım. Görüşmek üzere. ANIL |