08-08-2011, 07:15 PM
|
#426 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Hayatında hiç olumlu bir şeyler yok mu? Günlüğünde hep yakınma , hep kötü adlettiğin şeyler var . Ne anlatırsan hayatına onun enerjisini daha çok çektiğinin farkında mısın? | gerçekten hiç güzel birşeyy göremiyodumm. hepp olumsuzlukklar doluydu hayatımdaaa . ailemi özlemiştim . ev bulmamıştım . ev arkadaşım konusunda karar veremiyordum. sonra ;evde kendim kalıyor ve karanlıktan korkuyordum . şimdi bu sorunlar çözüldümü dersen hayır çözülmei ama enazından yakınmıuyoum. ailemin yanından yeni geldim artık görevlendirme gitmicemm . ev arkadaşı konusnda karar verdim .ama ev bulmadımm . evlenmeye karar verebilirim. kıskanç biri var ve gözleri hepp üstümdeee .. bu iğrenç yerden gitmek istiyorumm gitmek istiyorummmm . bugun hakettiğim yerdemiyim hayır değilim. artık insanları sevmek istemiyorummm . ben iyi olsamda iyiinsanları hayatıma çekemiyorummmmm
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |