Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2011, 11:20 PM   #88 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çekirdek telkin ve olumlamalarımın 14. günü.kayda değer pek bişey olmadı henüz.herkes iki dinlemede dik yürüyo,güveni geliyo.bende daha gelen bişey yok maşallah.ben diyorum.benim beynim o kadar büyük duygu çöplüğüne dönmüş ki temizleyebilene aşkolsun!
sabırla devam ediyorum.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. ...............
Merhaba, çekirdek inanç telkinlerini 10 gün dinle sonra 3 gün ara ver, sonra aynı düzende dinlemeye devam et. ben 10 dinledim 3 gün ara verdim ve 3 günlük arada degisikliyi fark etdim.
Abdullah bey bana atalardan özgürleşme telkinini 1 aydan sonra listeden tamamen çıkarmamı söyledi.
Bu arada afformasyon da yapıyorum (sorularla olumlama-- mesela: ben neden bu kadar başarılıyım?) forumda bu konuda ayrıntılı bilgi var. nil gün"ün motivasyon mp3-leri var onu da dinliyorum ve aynı zamanda Abdullah beyin bana dediği bana göre çok etkili bir yöntemi de kullanıyorum- yöntem şu: bir işi yapmak istiyorsan ama çekingenlik nedeniyle yapmıyorsan o işi yaptığın zaman en kötü ne ola bilir onu düşün ve o en kötü sonucu beyninde onayla, bundan sonra harekete geç. mesela: topluluk önünde konuşma zamanı en kötü ne ola bilir? her hangi bir sebepten dolayı konuşamazsın. sonuçta ne kayb ede bilirsin ki? çok az şey. konuşamama korkusuyla topluluk önüne çıkmama hükmen mağlup duruma düşmektir. ama çoğu zaman bu sadece bir kuruntu ve konuşmaya başlayınca aslında işlerin o kadar kötü olmadığını fark edersin ve kendine bir şans verdiğin için mutlu olursun. eğer bu en kötü ihtimali kabul ede bilirsen o zaman daha kolay harekete geçe bilirsin. topluluk önünde konuşamama yüzlerce örnekten sadece biri.

başarılar.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla