Alıntı:
kuzusu Nickli Üyeden Alıntı
evet ya aynen bana da herkes şaşırıyo sen böle olacak insan degildin diyolar cok sinirliyim ve herşeye muhalefetim resmen şu nefes egzersizlerini bende uygulamaya calısıyorum ama zorlanıyorum biraz sehir dışından döneyim başlıcam tamamen disiplinli bişekilde uygulıcam |
herşeyin nedeni ve zamanı vardır şu sıralar normal davranmıyorsan bu senin tepki gösterdiğin anlamına geliyor buda çok normal değilmi tepkisiz olsaydık ruhsuz donuk hissiz insalar olurduk. bence sinirlenebiliyorsan hala değer yargıların var demektir ve bu yazıları yazabiliryorsan bişeylerin bilincindesin demektir. e zaten buda kurtulmak için gerekli değilmi. farkında olmak bile olayları gidişatına bırakmak için yeterli olabiliyor bazen. durup kendimize dışardan baktığımızda aslında...... bu boşlukları sen doldur rahatladığını hissedersin inşallah. ve şükret verilen tüm iyi şeylere, hamd et yani razıyım de verilen gelen tüm olumsuzluklara. biz razı olduktan sonra ...benim üstün yeneklerim yok yada çok uygulama bilmem yazılarımla yardımcı olmak isterim umarım işe yarar.