Alıntı:
neclaa Nickli Üyeden Alıntı
herşeyin nedeni ve zamanı vardır şu sıralar normal davranmıyorsan bu senin tepki gösterdiğin anlamına geliyor buda çok normal değilmi tepkisiz olsaydık ruhsuz donuk hissiz insalar olurduk. bence sinirlenebiliyorsan hala değer yargıların var demektir ve bu yazıları yazabiliryorsan bişeylerin bilincindesin demektir. e zaten buda kurtulmak için gerekli değilmi. farkında olmak bile olayları gidişatına bırakmak için yeterli olabiliyor bazen. durup kendimize dışardan baktığımızda aslında...... bu boşlukları sen doldur rahatladığını hissedersin inşallah. ve şükret verilen tüm iyi şeylere, hamd et yani razıyım de verilen gelen tüm olumsuzluklara. biz razı olduktan sonra ...benim üstün yeneklerim yok yada çok uygulama bilmem yazılarımla yardımcı olmak isterim umarım işe yarar. |
bazı şeyleri düzeltmek için bazı şeylerin degişmesi gerek içimde buna calışıyorum evet tepki gösteriyorum cünkü insanım bişeylerin bilincinde olmaksa bazen insana iyi gelmiyo eşim sürekli sinirlenme askım kendine zarar veriyosun diyo önemli bi hastalıgım var o yüzden sinirlenmememi söylüyo bana ama tut tut içinde nereye kadar bi insan bilerek kendini üzmez ki sanki kendi kendimi üzüyomuşum gibi sinirlenme kendini üzme deniliyo ama artık sadece kendimi düşünücem kendi isteklerimle vefa arasında gidip gelmicem ben ne istersen o cünkü böylesi beni daha cok rahatlatacak benden baska herkes kendini düşünüyo cünkü