sayın arkadaslar değerli moderatörler kıymetli dostlar,
herkese merhabalar. yaklasık 4 saattir siteyi geziyorum ve kendimi alamıyorum, cok büyük şaşkınlıkla inceliyorum. burayı bulmam tesadüf oldu aslında. bugun önemli bir firmayla iş görüşmesine gittim. yaklasık bir aydır işsizim ve öğrenciyim. uzun süredir maddi sıkıntılar yasıyorum. bu sebeple ruh halim cok bozuk. güne baslarken de kendimi yorgun hissediyordum. Görüşmeye gittim ve bir bucuk saat süren bir toplu görüşme gercekleştirdik. ben dahil 5 aday vardı. Görüşme öncesi kendimi hazır hissediyordum cünkü sartlamıstım biraz. Toplantı basladı ve 5 dakika önce cok sakin olan ben gitti ve yerine korkak, düşünmeden konuşan tutarsız ne yaptıgını bilmeyen bir adam geldi. o kadar cok sacmaladımki yol boyunca hırsımdan dişlerimi sıktım ve kendime dısardan baktıgımda ben olsaydım sana iş vermezdim dedim. eve geldim ve o gazla hemen birşeyler arastırmaya basladım ve bu müthiş siteyi buldum. halen inceliyorum ve bu kez belki de ilk defa kararlı bi şekilde bu telkinleri uygulamaya karar verdim. biraz okudum arastırdım tabi, suan için forumda yazıldıgı gibi sucluluk ve ego telkinlerini dinliyorum. kendimde en cok değiştirmek istediğim herşeye evet demeyen, hayır demeyi de bilen tahammül sınırlarını çizebilen bi adam olmak. bununla ilgili yorumlarınızı tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Site yöneticisi arkadaşlara da bu güzel forum için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. herkese selam olsun.