Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2011, 08:06 PM   #13 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Alıntı:
elisya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba karavan bey :) reikiye ilk başladığımda sizin reiki ile olan gelişmelerinizi ilgiyle okuyordum. sonra bir ara verdiniz. şimdi tekrar sizi görmek ne güzel. :)
EFT ile ilgili bişi sormak isterim.
Bende EFT ile ilgilendim. aslında kendime yaparkende başarılı sonuçlar aldım. ama şöle bir sorun var bende. eft yapacağım sorunumu tam olarak nedenini bilemiyorum. yani bugün birine kızdımsa tamam akşam ona eft yaparım ve o onda enerjimi değiştirdim ama sanki bunlar buz dağının bende görünen kısmı gibi..
önemli sorunlar var mesela Hastalıklar, panik atak her türlü korku, nefret vs.. bunlar bende de zaman zaman oluyor. Sanki bende saklı ve ben yüzeysel gidiyormuşum gibi geliyor.
Kendi kendime panik atak il eilgili eft yaptığımda onun altında çıkan sorun yada sorunlar var, onunda en derininde tekrar bir sorun daha ve tekrar sorun daha var ama ben ulaşamıyorum gibi.
Sizce bu derin sorunlarım için benim tek başıma da yaparsam gene başarılı olur muyum yada oluyormuydum , yoksa birinden bu derinlerdeki sebebleri çıkarmam için yardım almam gerekir mi?

Bu arada merak ettim pranic enerji nasıl birşeydir. Reiki de ki deneyimlerinizi yazmıyor musunuz artık?..

Teşekkürler Sevgiler.
Elisya merhaba,

Senin yaptıklarında elbette necice alabileceğin şeyler ancak temeldeki sorunları temizlemede sorunlar yaşıyabilirsin ve bunun için çok uzun zaman çalışma yapman gerekir.
Benim yaptığım EFT de süre çok kısalıyor ve inanılmaz neticeler alıyoruz arkadaşlarımızın konularında.

Eğer yardım almak isterseniz her zaman yardımcı olurum elbette.

Pranic enerji Choa Kok Sui tarafından yeniden keşfedilmiş ve bugünkü halini almış bir enerji çalışma şeklidir özetle.
Şu sıralar EFT ye odaklandım ve çok güzel neticeler aldığüım için şimdilik Reiki ile ilgili çalışıyor fakat yazmıyorum.

Alıntı:
japongülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
affedersin kafam almadı dediklerinireiki ile eft nin farkını anlamadım..ikisi de şifaya yönelik çalışmalar değil mi?
japongülü merhaba,

Çalışma prensipleri farklı iki sistem bunlar.
Reiki de vücuda enerji verirsiniz veya uzaktan da olsa gönderebilirsiniz.
EFT de ise meridyen noktalarına vuruşlar yaparak enerji akışına yardımcı olursunuz.Çok kısa anlatımla böyle