Cevap: hayli kötüyüm, iyi olabilmem için mucizeler gerekiyor sanki [quote=bigokyanus;804407]Herkesin sorunu kendine büyüktür . eğer aynı sorunlar yaşanmıyorsa kimse kimseyi anlayamaz.
Ama benim anlamadığım son zamanlarda hep isyan edenler var , hep sunulan çözümlere muhalefet olanlar , en ufak bir sorunda tüm dünyası yıkılıp tekrar ayağa kalkmaya cesareti olamayan , güçsüzler var.
Siz bir anne ya da baba olsanız evladınızın bu kadar çabuk pes etmesini , onca ihtimamla büyüttüğünüz yavrunuzun bu kadar güçsüz olmasını nasıl karşılardınız?
İnanın herkes çok zor yollardan geçebiliyor , kimse kimsenin hayatını tam bilemez , benim tavsiyem geçtiğiniz yollar zor olsa da , kolay olsa da sizin kendinizi geliştirmeniz.
Telkinler evet kiminde fayda sağlar kiminde sağlamaz , bu size bağlı. Çünkü telkinler araçtır sadece araç ! İnanmanız lazım inanmıyorsanız doğrular bile doğru olmaz! bence cok insan icin isyankar cok dogru tanimlama ama gucsuz katilmiyorum kimbilir herkes kac kere dustu kalkti hayatina mucadelesine devam ediyor .burada arayisda olmalari dahi mucadeleci ruhun belirtisi ,telkinlere gelince kendilerine uygun telkini dinlerlerse ve kendilerine inanirlarsa kesinlikle ise yariyor.telkin yeterli degil diyenlerde telkinle beraber uzman yardimi alsinlar,ben telkinlere inanmadigim halde cok faydasini gordum.ama cocuklugumdan delikanliligimdan beri isyan yeterli kadar basaramamamin isyani vardi,lakin bu isyanda aslinda bir telapi sonradan insan kendini cok iyi hissediyor.sonuc ben her nekadar muhalefet etmeyede calissam telkinlerin cok olumlu faydalari var |