Cevap: günükmü o ne? gel bakalım günlük otur dizimin dibine bugün nasihat günü senin için. çok sıkılmışsındır sen nasihatten biliyorum azmı dinledin onca öğütleri bozuk plak gibi döne döne. her yeni insanda yeni bir nasihat göğsünde birde nasihat madalyası aman ne ihtişam ama. yok yok ağlatmayacağım seni bugün çünkü inan uğraşasım yok seninle bile... gücenme hemen birde seni düşünmeyeyim şimdi ne olur. sus bugün ben konuşacağım. senin konuştukların yetmedimi (canıma) ? tak etmedimi artık? ben kızmalıyım sana ben gücenmeliyim benim dünümle zehirleyip bugünümden mahrum ettin. ve halamı devam etmek istiyorsun. yoruldum be günlük yoruldum anlıyormusun...? sanmıyorum anlasaydın konuşmazdın sesiz yanıbaşımda oturur dinlerdin sessizliğimi anlardım o zaman beni. ve benle paylaşılmış güzel şeylerin ne denle az olduğunu.. bak ne diyorum biliyormusun? en iyisi sen konuş be günlük zaten takatim kalmamış artık seni susutrmaya gücüm yetermi sanki.. ki sen aslında benim iç sesimken....çabalarım geçermi sankii |