Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2011, 07:10 PM   #57 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

merhaba günlük
bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür...yeni birşeyler denemek ve bazen ufak risklere girmek bile insana yaşadığını hissettiriyor...insanın aslında kendisini objektif olarak tanıması çok zor olsa bile kendimle ilgili kesin olarak bildiğim birşey var ki ; o da ben hareketi, macerayı ve yeni şeyler denemeyi seviyorum...yani mesela oturup da babam gibi aynı malı 30 senedir kullanmayı övünç vesilesi yapan bunu marifet gören birisi değilimdir...enerji belli zamanlar içinde değişip yenilenmeli...döngü durmamalı....

30 yaşına girmiş birisi olarak artık parfümümü hipermarketlerdeki parfümler arasından seçmemeye karar verdim...çünkü o parfümler daha genç kişilere ve öğrencilere yönelik...ve artık benim kategorime girmiyordu...ama değişime biryerden başlamalıydım....ve düşünüp araştırıp karar verdim ve güvendiğim bir alışveriş sitesinden şu anki maddi imkanımı zorlamayacak olan ve günlük hayatta kullanabileceğim..şu anki imajımı aşmayan bir parfümde karar kıldım ve satın aldım....üstelik alırken bu kokuyu daha önce tanımmıyor ve bilmiyordum ancak riske girdim....ama tabiki sallamasyon olarak yapmadım bunu internettki kullanıcı yorumlarını okudum....kendim için birşeyler yapabilmeye başladığımı görmek beni gerçekten mutlu etti..ve bunun sadece bir başlangıç olduğunu biliyorum...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla