Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2011, 12:17 AM   #6 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günükmü o ne?

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hep sabır diyorum hayatımda bi arkadaş bozuntusu var ve saçını yolmamak için zor tuttuyorum 6 ay olduu yeter artıkkk .
sabır sabır.
bide geçmiş ortak arkadaşlarımıza dedikodumu yapıorrr .

yok gitsin saçsız kalsında aklı başına gelsin :)) şaka biryana belliki seni sinir etmek için ortak orkadaş vs bulup uğraşıyor bu demektirki sensiz yapamıyor sana gelmeyede cesareti yok belli. bence oturda seyret gül al ekline kahveni bunu sana söyleyenlere yaaa demek bu kadar kıskanıyor beni vay anasını demek bu kadar bensiz olamıyorda durmadan beni konuşuyor dmekki bu kadar kıskanıyor ee demekki o kadar başarılıyım yani de o laf getirenlerede. sonra onu görürsede gül ve geç onu önemsersen onun zafer kazanması için bütün çabayı sen harcamış olursun. tabiri caizsse bırak afgursun dursun kendi başını yesin. çünkü zarar veren tiplerdir hayrı olmadığı gibi. bari hayrın yok çekilde gölge etme dimi. ne kadar kızarsan onu o kadar önemsemiş olursun. umursama bak zamanla susacak kendinin ne denli değersiz olduğunu nasıl ayıp bişey yaptığını anlicak kim bilr belkide senin vesilenle hidayete gelir bellimi olur :D
DiL_RU_BA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla