Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2011, 01:09 AM   #193 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar canım günlüğüm ve sevgili okuyan arkadaşlarım artık öyle bir noktadayımki 2 yıldır atmaya çalıştığım çekirdek inançlarım,bilinçaltımdaki engeller pat diye gün yüzüne çıktı ve ben pek bir çaba sarfetmeden hepsinden kurtuldum inanın bana nasıl yaptım bende anladım 2-3 gündür eve kapanmıştım acayip moralim bozuldu sabah akşam ağlıyordum yani tam bir depresyon sonra dün sahura kalktım sabah namazımı kıldım birde güzelce dua ettim pat diye sabah bir uyandım resmen aydınlanmışım :))) yuppito harika bir duygu Allah'a sığınmak herzaman iyidir o bize yol gösterir bugün ilk defa gelecek kaygım olmadı hiç bir şey beni üzemedi, her istediğimi elde ettim çünkü artık önümde ışıklı aydınlık bir yol var sanki huzurluyum herşeyden önce, benim en büyük şansım içimde sürekli konuşan bir ses olması ne zaman kendimi bıraksam bana kızıyor,şükretmemi sağlıyor ve şükretmediğim için vicdanımı sızlatıyor ve silkinip kendime geliyorum gene o sesin yardımı çok oldu sen ne yapıyorsun ya kendine gel dedi ve geldim herşeyin benim beynimde bittiğini anladım ve rahatladım şimdi çok mutluyum her istediğimede ulaşıyorum yavaş yavaş çok şükür bugünümüzede sevgiler ;)

işte gerçek house bu ! ne kadar doğru yolda olur inanırsan okadar aydınlığa gidiyorsun dmektir işte kanıtı. hep o yolda olmamız dileğiyle sevgi ve saygıyla :) bilgi ilim öğrenmek için çabalayan insalar asla karanlıkta kalmaz. mum titrer söner gibi olur ama daima bir ışık doğar
DiL_RU_BA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla