Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2011, 05:36 AM   #14 (permalink)
nurbanu25
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: Sizler sayesinde eski günlerime dönmeye az kaldı.

Alıntı:
papatya34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
telkinleri dinlemek için o kadar uzun süreyi nasıl ayırabiliyorsunuz? Ben bir deneyim dedim ama bir süre sonra bitiyor yeniden başlatıyorum. benim işim gücüm var iki çocukla ben onu yenilemeyi bile unuturum. hiç mi mekan değiştirmiyorsunuz mesala? eş dost gelip gitmiyor mu? Gerçekten nasıl yapabiliyorsunuz?
sevgili papatya,
eğer insan iyileşmeyi kafaya koymuşsa mutlaka bunun için zaman bulur.mesela biz de kalabalık aileyiz.ben bekarım,belki senin kadar yoğun değilimdir belki ama gelenimiz gidenimiz hiç bitmez.yazın mağazada kışın okulda çalışıyorum.hiç boş zamanım yok gibi ama günde 8 saatimi telkinlere mutlaka ayırıyorum.ev hanımıysan iş yaparken evde sürekli açık tut.sesin yüksek olması gerekmez.kısık bir sesle gün oyu dinleyebilirsin.gelen gidene aldırma.onlara da etki eder bu vesileyle...