Ynt: Işık Habercileri - Terry Lynn Taylor "Önsöz'den"
Terry aracılığı ile ben kısa zamanda , semavi alem ile bağlantı kurmakta ustalaştım.Yardımlarını sağlamak veya sıkıntı ve üzüntülerini tümden gidermek istediğimiz insanların meleklerine bir mektup yollama tekniği olan "melek postası" hakkında birşeyler öğrendim.
Hayat gündemimizi ,görülecek işleri tartışmak ve kararlaştırmak üzere istediğiniz kadar çok sayıda meleği çağırabildiğiniz "melek konferansı" hakkında birşeyler öğrendim.
Beslenme çantasından çok daha küçük ve hafif olan ve sizi rahatsız eden insanları ve durumları içine yerleştirdiğiniz ve bu hava postası ile ilgilenmeleri için onları meleklere havale ettiğiniz "melek çantaları " hakkında birşeyler öğrendim.
Hepsinden çok , hayatta bana yılgınlık ve üzüntü veren şeyleri nasıl kozmosun ihtimamına teslim edip bırakabileceğime ve gerçekten de hayattan istediğim herşeyi elde edebileceğime inanmayı öğrendim.
İşte böyle, hemen herşeyi..Melekler evlenmek istediğimi sandığım kimseyle evlenmemi asla sağlamadılar.Bu beni gerçekten üzdü.Sevdiğim kişinin en yüce meleğine ,bizi tekrar bir araya getirmesi için bir mektup yolladıktan 6 ay sonra bir gün ,
"peki bu melek postasına ne oluyor?" diye Terry'e hırçınca sordum.
"Tam 6 ay oldu ama meleklerden hiçbir haber alamadım.Onların posta sistemleri İtalya'dakinden daha kötü olmalı"
"Sen güven."diye güvence verdi Terry."Onlar eğer sana birşeyi getirmiyorlarsa ,bunun iyi bir nedeni vardır.
Şunu söylemeliyim..Bir ila on arasındaki bir skalada bu adam eksi altı oldugunu gostedi.Gün geçtikçe hayatımı öyle çekilmez bir hale getirdi ki..Ve benim melek postasını kullanmamdan 1 yıl sonra,bütün hayatım boyunca beklemiş oldugum erkek çıkageldi.
"Gördün mü" dedi Terry."Demekki sen mektubu yanlış kişiye postalamışsın hepsi bu.Meleklerin doğru adresi bulmaları 1 yıl almış"
Mary Beth Crain
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |