13-08-2011, 01:58 PM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NEREDE BİR İRADE VARSA ORADA BİR YOL VARDIR! Alıntı: nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili yarimistanbul.güzel paylaşımın için teşekkürler,emeğine sağlık... biz insanlar şanslı varlıklarız.ne mutlu bize ki Allah(c.c) bizleri eşref-i mahlukalt olarak yaratmış.dediğin gibi minicik hayvanlar dahi azimle neler yapıyorlar ki biz insanlar niye yapmayalım,başarmayalım. insanın bazen hakikaten ölümün eşiğine geldiği,çok acı anlar oluyo.ama imtihan dünyasındayız Rabbimiz bizi sınıyo.bakalım kulum ne kadar dayanacak diyo.biz böye durumlarda sabredip dualarımızı eksik etmezsek Allah (c.c) mutlaka bize ferah kapısı açıyor. ben de şu aralar zor zamanlardan geçiyorum.ama biliyorum ki imtihan ediliyorum.dualarla ayakta kalmaya çalışıyorum.daha da iyi olacağıma can-ı gönülden inanıyorum.hepberaber inşallah... | Sen böyle güzel düşünmeye devam ettikçe dünya güzelliklerle sana karşılık verir, her insan sıkıntılar yaşıyor, en iyiside en kötüsüde sınavdan geçiyor senin gibi sınav olduğunun farkındalığında olan herkese mutluluk geri dönüyor, dilerim kendi sınavından yeni şeyler öğrenip başarıyla feraha çıkarsın, bunların geçici olduğunu bilmek sana güç katsın azimle sabır et, şükret, kendine inan, kötü gibi gözüken şeylerin sana kazandırdıklarını anladıkça hediyeni fazlasıyla alırsın,
__________________ yarimistanbul |
| |