13-08-2011, 03:13 PM
|
#7 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ? Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Şimdi sesli düşünüyorum.Psikolog ne yapıyor alıyor seni karşına anlat bakalım.Anlat anlat anlat güzel.Sana şunu şöyle yap takma dert etme bu doğru değil doğru olan budur.
Sen konuştun rahatladın o sana tavsiyelerde bulundu o an kendini değerli hissettin.Bu da güzel.
Rahatsızlığına teşhis koydu.Dedi ki sen de ............şöyle bir rahatsızlık var.
Gerekiyorsa bir de ilaç yazdı.
Bu da çok güzel Sen biraz içini boşaltmanın verdiği gevşeme ile kendini biraz olsun iyi hissederek eve döndün.
Yanılıyormuyum
Eeeeeeee..... sonra. Sonra ne olacak.
Sonrasında sen rahatsızlığıla birde ilaçlarınla başbaşasın.Doğrumu yanılıyormuyum.İlaçlarını aldığın sürece sana gerçek olmıyan sanal bir güven hissi gelir bunla kendini ne kadar iyi hissedebilirsen odur.
İlacı kestiğin zaman yine eski haline dönersin.Sürekli o ilaçları almak zorundasın.Almalısın ki kendini iyi hissedebilesin.
Şimdi öğrenme amaçlı soruyorum.Bu konuda bilgisi olanlar varsa yazsın bende öğreneyim.
Bu ilaçlardan tedavi edici olanlar varmıdır.Belli bir süre sonra doktorun "Tamam sen artık iyileştin ilaç almana gerek yok " dediği tek kişiye ben şahit olmadım.Bunu yaşayan birileri varsa rica ediyorum burada paylaşsın bende bilgi sahibi olayım ve ilaçlar konusundaki bu olumsuz düşüncelerimi değiştireyim.
Sevgi ile kalınız. |
Anlıyorum fakat psikologlar ilaç yazamazlar, ilaç yazan psikiyatr ve ben psikolog önermiştim :)) |
| |