13-08-2011, 09:56 PM
|
#12 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ? sevgili kosovali gs kardeşim, hem renktaşız hem de hemşehriyiz sanırım.ben de üsküp göçmeniyim.yazdıklarına bi göz attım da sende sosyal fobi var.çünkü bendeki düşünceler sende de mevcut.yani 20 yıllık sosyal fobik bende! sosyal fobinin nedeni özgüven eksikliğidir.ben 7 yaşımdan beri kendiöi hep yetersiz,eksik görmüşümdür.ve çoğunlukla da mutsuz olmuşumdur.bunlar durup dururken olmuyor,elbet çocukluktan kalma nedenleri var.ben şimdi anlatmaya kalkarsam sayfalar almaz.neys olan olmuş,bizi çevremiz sosyal fobik hale getirmiş. ben de bir çok psikolog ve psikiyatra gittim.kuvvelti denen birçok ilaç kullandım ama hiçbiri etki etmedi.nötr yani.3 ay önce bu siteyi keşfettim.telkinlere başladım.sonra çekirdek inançç tespiti yaptırıp kendime özel telkinlerimi dinliyorum.20 gündür düzenli dinşiyor ve olumlamalarımı yapıyorum.henüz belirgin bir değişim görmedim ama etki edeceği inancındayım.ayrıc majör depresif biriyim.yaşadıklarını tamamiyle anlayabiliyorum... istersen sen de bi çekirdek inanç tespiti yaptır.bunu tavsiye edebilirim.sevgiler...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... |
| |