Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı
19.gün.yok.yine huzursuz yine mutsuz ben.ne beyinmiş kardeşim.o iki günde etki edenleri öyle kıskanıyorum ki.güne güzel olumlamalarla başlıyorum.gülerek uyanmaya çalışıyorum.ama sanki herşey beni üzmeye,sinirlendirmeye şartlandırmış.nedir bu değersizlik hissi anlamıyorum ki...! pfff çok sıkkınım. Allah selamet versin............ |
AAAA nurbanu çok ayıp acı biberim nerde benim getirin çabuk :)) bikere o güzel kafayıda beyinide veren Rabbime şükürler olsun. Rabbim en güzelinden vermiş bizlere çok şükür. o iki günde etki edenlerde sonra dalgalanmalar yaşıyor sonra balon gibi sönebiliyor misal ben :) ama sonra yavaş yavaş etki ediyor heleki zorlamadan yaparsak. bak serdar abinin sözlerini yabana atma nurbanucum ben bile etki gördüysem bu muhteşem kafamla :D olumsuz cümle kurmamaya çalışıyorumda :))) sen hem inançlı hem metanetli birisin öyle hemen herşey değişmez illa zamanda gerekir. bende sabah oyanayarak kalmıyorum ama uzun süre kimseyle konuşmuyorum böylece kalp kırmamış oluyorum buda kendimce yöntem. sonra evin içnde kedi gibi dolanıyorum hele ifatr oldummu kendimi ödüllendiriyorum gün içinde kötü bişey yapmadığım söylemdiğim için harika oluyor (yemek yiyince çok mutlu oluyorumda :)). ne bilim böyle şeyler işte. sevgiyle kal