Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2011, 05:16 AM   #8 (permalink)
yasal06
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: Bakırkoye gittim !!!!

merhabalar öncelikle geçmiş olsun. kafanız biraz karışmış galiba, bunun için telkinlere biraz ara verin isterseniz. telkinler herkeste farklı yapar fakat sizin ambulansla acile gitmeniz kadar büyük bir etkiyi ancak dolaylı olarak yapmış olabilir. yani belki de içinizde birktirdiğiniz şeyleri dışa vurmak istiyordunuz ama yapamıyordunuz telkinler size bunun için cesaret verdi gibi.. bu sadece bir örnek tabii ki.. fakat telkinlerin zararsız olduğunu söylemek istiyorum çünkü içeriğinde sadece olumlu cümleler var ve içeriğini okumak isteyenler için de sitemizde mevcut. ayrıca ayrıştırıcı bir programla çoğu üyemiz bu telkinlerin içeriğindeki sözleri de bizzat dinlediler. yani telkinler gerçekten zararsız:) fakat herşey insanın kendinde bittiği için, eğer telkinlerin size zarar verdiğini düşünüyorsanız biraz ara verin, telkinlerin size zarar vermeyeceği hasta etmeyeceğine tam aksine hayatınızda güzel farkler oluşturduğuna inandığınız zaman da dinlemeye devam edin.. tabii ki bunlar benim naçizane tavsiyelerim. tekrar geçmiş olsun, sağlıklı huzurlu günler diliyorum:)