yourmlarınızı tek tek okudum.iyiki varsınız =)
ilk önce okudugumkitaplardan bahsedeyim: evrenden torpilim var, the secret , "özgüven" adlı kitap yabancı yazar ismini hatırlamıyorum....sizin dediklerinizide okumaya çalışacam.zaten R.ŞANAL TV8 de izliyodum eskiden.
herneyse,
O şarkıyı neden koydugumu söylim mi =))))...hata bende çünkü...bana çok aşık bi kız vardı.bende onu çok seviyodum.kız bana sürekli bakıyodu ama utangaç işte...bende cesaret edip konuşamadım."BENİM SEVGİMİ SÖYLECEK CESARETİM BİLE YOK (((
"..
böyle işte ...boşver
bazen ezik görme nedenim major depresif olabilirim.
size biraz asperger sendromu hakkında bil verim:
http://www.rehabilitasyon.com/index....aid=186&cid=31
telkinleri dinlemeye başlıyacam.
bir şey söyliyecem: insanların arasına girince tipim yada vücudum değişmez dimi?istediğim gibi dolaşabilirim.ister atletle ister kısa kollu...nazardan ölürmüyüm ?????..bu saçma sapan düşünceler yüzünden hayatım mahvoldu!!!!!
ben insanları birazda tipinden anlıyorum.iyimi kötümü diye..hepside çıkıyo.sapık mı yoksa efendimi diye...ha bu arada sevdiğim bir laftır."EN ZOR ŞEY EFENDİ OLMAKTIR BU DÜNYADA"....utangaçlıktan bahsetmiyorum.yada sosyal fobi.
galiba bende de biraz var sosyal fobi......
bi keresinde bi arkadaşım bana şunu söyle di çok moralim bozuldu..ama HAKLIYDIDA...."KALIBININ ADAMI DEĞİLSİN" !!!!! ((((((((
"HAYAT NEFRET EDİLMEYECEK KADAR KISA, NEFRET ADAMI YER BİTİRİR"
21 günde değişim oluyo di mi ? telkinlerde
bazende bazı gıcık oldugum insanlara şunu yapmak istiyorum.YARDIM EDİN NE OLUR...BU İŞİN SONU YOK !...inşallah sayenizde düzelicem.....zaten LUSTRAL ilacı alıyorum........bazen diyorumki bazı insanalr şanslı.düzgün bir beyini var..benim neden sorunlu bir beyin var ?????
VİDEO