Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2011, 01:28 PM   #17 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

Alıntı:
kosovali_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yourmlarınızı tek tek okudum.iyiki varsınız =)
ilk önce okudugumkitaplardan bahsedeyim: evrenden torpilim var, the secret , "özgüven" adlı kitap yabancı yazar ismini hatırlamıyorum....sizin dediklerinizide okumaya çalışacam.zaten R.ŞANAL TV8 de izliyodum eskiden.
herneyse,
O şarkıyı neden koydugumu söylim mi =))))...hata bende çünkü...bana çok aşık bi kız vardı.bende onu çok seviyodum.kız bana sürekli bakıyodu ama utangaç işte...bende cesaret edip konuşamadım."BENİM SEVGİMİ SÖYLECEK CESARETİM BİLE YOK ((("..
böyle işte ...boşver
bazen ezik görme nedenim major depresif olabilirim.
size biraz asperger sendromu hakkında bil verim:
http://www.rehabilitasyon.com/index....aid=186&cid=31
telkinleri dinlemeye başlıyacam.
bir şey söyliyecem: insanların arasına girince tipim yada vücudum değişmez dimi?istediğim gibi dolaşabilirim.ister atletle ister kısa kollu...nazardan ölürmüyüm ?????..bu saçma sapan düşünceler yüzünden hayatım mahvoldu!!!!!

ben insanları birazda tipinden anlıyorum.iyimi kötümü diye..hepside çıkıyo.sapık mı yoksa efendimi diye...ha bu arada sevdiğim bir laftır."EN ZOR ŞEY EFENDİ OLMAKTIR BU DÜNYADA"....utangaçlıktan bahsetmiyorum.yada sosyal fobi.
galiba bende de biraz var sosyal fobi......
bi keresinde bi arkadaşım bana şunu söyle di çok moralim bozuldu..ama HAKLIYDIDA...."KALIBININ ADAMI DEĞİLSİN" !!!!! ((((((((
"HAYAT NEFRET EDİLMEYECEK KADAR KISA, NEFRET ADAMI YER BİTİRİR"
21 günde değişim oluyo di mi ? telkinlerde

bazende bazı gıcık oldugum insanlara şunu yapmak istiyorum.YARDIM EDİN NE OLUR...BU İŞİN SONU YOK !...inşallah sayenizde düzelicem.....zaten LUSTRAL ilacı alıyorum........bazen diyorumki bazı insanalr şanslı.düzgün bir beyini var..benim neden sorunlu bir beyin var ?????
VİDEO
Sevgili kosavali_gs,

1- Tekrar hatırlatayım. Kendini de, diğer insanları da çok fazla olumsuz kalıplara sokarak etiketliyorsun. Buna dikkat...

2- Telkinler olumlama değildir. 21 gün diye bir şey yok. Bunu kim söyledi bilmiyorum. Ancak doğru değil... Site içerisinde ne Atakan beyin, ne Özlem hanımın, ne de benim böyle bir öneride bulunduğum tek bir mesaja rastlayamazsınız. Telkinlerden çabuk etki görmek isteyenlere günde 8-10 saati aşmayacak şekilde dinleyebileceklerini söylüyoruz. Başlangıç telkinlerinin bu şekilde dinleyenler için en az 70-80 saat dinlemelerini söylüyoruz. Genellikle 2 hafta kadar dinledikten sonra listelerine yeni telkinleri eklemeye başlayabileceklerini söylüyoruz. Tabii ki listelerini çok kabartmadan.

Ancak tekrarlıyorum. 21 gün diye bir şey yok. Süre önerisinde bulunduğumuz tek telkinler başlangıç telkinleridir. Onun dışında hiçbir telkine süre vermeyiz. Ego ve suçluluk için önerdiğimiz yukarıda yazmış olduğum süre de ortalama bir süredir. Herkes birbirinden çok farklı... Nasıl kişiliklerimiz birbirinden çok farklıysa dirençlerimiz de en az o kadar farklı oluyor. Dolayısıyla etki görme sürelerimiz değişebiliyor.

3- Aklına gelen düşüncelerle çevrendeki sevdiğin insanları bir karşılaştır bakalım. Başkası dışarı çıktığında tipi değişiyorsa, ya da kısaca dışarı çıktığında evrim geçirdiğine inandığın birisi varsa bu sana da olabilir tabii ki. Normalde hiç dışarı çıkmamış olma gibi bir durumun yok. Mutlaka çıkmışsındır. Çıktığın zaman ne deneyimledin. Değiştiğini mi hissediyorsun? Yürüyüşünün, görünüşünün... Herkes dilediği gibi çıkıp gezmiyor mu? Sen bunu korkuların yüzünden kendinden uzaklaştırıyorsan eğer üzerine gitmelisin. Hepimiz insanız öcü değiliz.

Nazardan ölmezsin korkma. Ya da şöyle düşün. Eğer böyle olacaksa ölümün bunun için dışarı çıkmana gerek yok. Eve gelen bir misafir de bu işi görebilir o halde.

İnsanları bakınca ayırt edebildiğini söylemişsin sapık mı, efendi mi diye... Bu düşüncene katılmıyorum maalesef... Pek efendilikle de bağdaşmıyor gibi. Şahsen insanları tanımadan karar veren biri için ne efendi biri diye düşünmezdim ben.

Önerilerinde de insanlara ve kendine olan güvensizliğin apaçık görünüyor. "Sakın internette kimseye güvenmeyin. Babana bile." demişsin. Bu durumda sana da güvenmemeliyiz sonucu çıkıyor ortaya. :) Sence sen güvenilir biri misin? Güvenilmemesi gereken biri misin? Ya da herkes güvenilmezse bizim söylediklerimizin sana ne yararı olabilir?

Sen hasta değilsin. Sadece bazı takıntıların var. Beyninde de bir sorun yok. Düşüncelerini iyileştirmen gerekiyor. Bunun için de çaba göstereceksin. Bizler sana çok fazla şey söyleyebiliriz. Sen çabalamazsan hiçbir şey yapamayız. Kendini değiştirecek olan sensin. En iyi arkadaşın sensin.

Sevgilerimle.