Cevap: günükmü o ne? evet günlük dinle bakalım otur karşıma bak sana ne alatacağım.
bu sefer iç sesim olraka bana karışmanı değil dinlemeni emrediyorum. Bu bir emirdir!
bu siteye geldiğimden günden buyana ilk olarak yorumları ve olumlu cümleleri sevdim. ikinci olarak telkinleri dinlemeye başladım. telkinleri aksatmadan dinleyemeye başladım ama bedenimde huzursuzluklar ağrılar vs nüksedince yaklaşık 1 haftadır dinlemeyi bıraktım. arada açıyorum çünkü fazlasını kaldıramıyorum. başlarda da böyle olmuştu olumsuz cümlerire karşı duyarlı olduğumdan egoyu hiç dinleyemiyordum. sonra sağolsunlar yeni versiyonunu indirmeme vesile oldular. onların tavsiyesi üzerine egoyu ful dinlemeye başladım içeriğinide okuduktan sonra tamam dedim bu benim aradığım şey. nitekim baktım başlarda ara ara mutlu olsamda bi süre sonra kafam götürmüyordu. neyse ve ben ara vermeye vücudumunda dinlenmesine izin vermeye başladım. zaten bu kadar çok eziyet etmişken kendime iyileşeyim diye fazla yüklenmek istemedim telkinlere çünkü çıkması için sorunların zaman tanımam gerektirğini düşündüm. iyide oldu. şimdi ara ara dinliyorum. şu süre zarfında eft uygulaması için serdar abinin yardım edebileceğini okuyunca sevindim. eft bölümüne hiç bakmamıştım bakmakta içimden gelmiyordu zaten oku uygulama nasılmış iyice öğren sonra yap nasıl yapıcağını öğren vs. zaten sabrım yokken. neyse serdar abi sağolsun yardım edebileceğini söyleyince eft uygulamaya başladık. Allahıma dular ediyordum Rabbim bana kapılar açda şu sukuntulardan dertlerden kutulayım diye. Çok şükür Rabbime ki o kağılardan biri açıldı ve ben eftye başadım gerçektende yavaş yavaş arındığımı hissediyorum. dünyayı kurtarırım diyemiyorum ama en azından iç huzurumu yakalayayım sorunlarımı atayım bana yeter. gün geçtikçe daha iyi sonuçlar alarak başarınında ve tüm istediğim şeylerinde gerçekleştiğini biliyorum. sorun ben bilerek yada bilmeyerek kapatmışım herşeye anca olumsuzluklardan arındıkça tüm olumlu şeylerden faydalanabildiğimi bliyorum. akan bir nehirken hmutluluk bereket vs ben kullanamadım şimdiye kadar bunun için kendimi yaptıklarımı kabul ediyorum ve kendimi affediyorum. |