Alıntı:
house Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi sevgili günlük her olay insan bir şey öğretir derlerdide inanmazdım haklılarmış, şimdi bu hayatta kaçımız kendimizi mutsuz umutsuz iğrenç işe yaramaz yılgın yorgun hissetmedikki? herşey gözümüzde bir hiç gibi göründü anlamsız, işte o anlarda ölmek istedik elimiz kolumuz kalkmadı benimde öyle zamanlarım oldu ama şunu farkettim bu hayatta helede benim gibi daha çok ufak yaşlardan sağlam hedefler ve yapılması güzel olan şeyler belirleyince insan en fazla 2 gün böyle hissediyor ben hedeflerimi demekki öyle güzel beslemişimki onlara adeta hayat vermişim en ufak bir kendimi bırakışımda dahi derhal karşıma dikilip "Bize bunu yapamazsın" diyorlar ve beni hemen ayağa kaldırıyorlar kendine gel biz sana sende bize ulaşmak için deliriyorsun diyorlar :)) yani demem o ki bazen ailenizden bile nefret edersiniz sırf depresyondan ötürü ama, işte ozamanlarda bu güzel hedefler ayakta tutar sizi elinizi tutup kuyudan çıkarırlar sizde kendinize böyle bir hedef belirleyin ve her daim hayata bağlı kalın ve sonra dışarı çıkın Yaradanın ne güzellikler yarattığına bakıp şükredin ve güzelliklerin farkına varın ölmeden önce gözlerinizi bir kez kapatıp kuş seslerini dinleyin bir çicekteki yaratılış mükemmeliğine vakıf olun hayvanları sevin ve bunlara nail olduğunuz için şükredip en başta kendinizi sevin bakın işte ozaman hayat çooook güzel sevgilerrrrrrrrrrrr :))) |
hedef konusunda bişey söyeleymicem ama kendini sevme konusunda haklısın şimdi ev ödevim benim kendini sevme olayı
bize hiç kendini sevmeyi öğretmedilerki korktuk kendimizi sevmekte. kendimizi seversek kendimizi beğenmiş oluruz diye kendimizi seversek burnumuz kaftağına ererde arkadaşımız kalmaz dostumuz olmaz diye. hep laaaaaaaaaf koca bir hiiiiiçç meğer insannın kendini sevmeyişi küçük toplukların küçük düşünceleri ve bizi kendimizle barışık olmaktan yoksun edişiymiş asıl sorun. eee benim şimdide dostum yok sarılacağım derdimi paylaşacağım sırdaşlarım ardakaşlarım dostlarım yok. ben şimdide yanlızm. demekki neymiş bizi yönlendiren tezlerin hepsi yalanmışşş. bu sebeple kendini bilmeyen Rabbini bilmezmezmiş. kendi sevmeyen başkalarını sevemezmiş. kendimizi sevmek böylece başkalarını sevebilmek ümidiyle. seninde günlüğüne iç döküyorum konuyu görünce dayanamıyorum