Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2011, 10:14 AM   #429 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
09/08/2011

Bir insan için ne kadar önemli olabilir günlüğüm .ben söyliyeyim tam bir dönüm noktası olabilir J

Bugün tam bir dönüm noktasıydı.
Gelecekte yaşayacağım yer kalbimden geçen yer yani herkesin hayal ettiği ama ulaşamayacağı bir hayalken benim geleceğim oldu J

Mutlumusun ?EVET MUTLUYUMM hemde çokkk hak ettiğimi bugun aldım yarın aldım bundan sonra ne olur gerçekten bilmiyorum .

Bütün sorunlarımı dün yazmıştım .bugün ise hepsi çözüldü 6aydır tık yoktu bugun bir sorun kalmadı :d

Maşallah maşallah
1_atandığım yerde sorunsuz kaldım ve sadece oturdum bugun hiç çalaışmadım ve bundan sonra inşallah böle devam edecek .hakettiğimi çektiklerimin sefasını çekicem (inşallah)

2_daha tam kesin olmamakla birlikte istediğim apartmanda daire boş :d ve galiba bakıcam vede tutucam evde şahaneeeee :D

3_ev arkadaşı konusunda kesin kararımı vermiş bulunmaktayım ve de mutluyum .(umarım pişman olmam.

4_bundan 4 yda 5 ay sonra hatta istersem bi1 ay sonra istediğim yerde yaşayabilcem .insanların tayin isteyemediği yerde ben anında gidicemm :D

5_evde artık hiç sorunum yokk yeni arkadaşım süper biri .

6_hayat hep istediklerimi vermiş aslında geçte olsa verior.

7_20 yaşında kim 657 devlet memuru yahu söleyin bana.üniyi kazandım hala okuyorum bi taraftan .aldığım para ise gerçekten fazla.

8_yaşıma rağmen gerçekten olumlu insanları düşünen biriyim .

TEŞEKKÜRLER YELDA_K İYİKİ VARSIN İYİKİ VARSIN .
Çok mutlu oldum senin adına , sabrın sonu selamet :)
Hayırlı olsun , dilerim hep güzel şeyler yaşarsın :)