Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2011, 03:24 PM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Adı biraz ayıp :S

Alıntı:
pimpinella anisum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
halk arasında yaygın olarak kullanılması, küfürü küfür olmaktan çıkarmıyor...

konu başlğına neden öyle yazdığıma gelince, tecrübelerime dayanarak diyebilirim.daha önce forumda Greenpeace in "senin ki kaçs antim" kampanyasını,aynı konu başlğıyla duyurmuştum,konu kapatıldı,oysa içerik tamamen doğayla ilgiliydi,yine aynı şey olsun istemedim.
Merhabalar sevgili pimpinella,

Eğer herhangi bir konun kapatılsaydı bunu önce ben bilirdim. Sebebiyle birlikte sana da bildirimde bulunulurdu. Doğayla ve hayvan haklarıyla ilgili her türlü kampanyayı bizler de destekliyoruz. Konun kapatılmış değil. Bunu da nereden çıkardın anlayabilmiş değilim. Sadece konundan habersizsin sanırım. Bu konuna gelince kitabın adı bu. Konunu kaldırmamızı gerektirecek herhangi bir neden yok.

Kapatıldığını iddia ettiğin konunun linki burada.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ki-kac-cm.html

Açtıkları konuları sonradan bulamayanlar profillerindeki istatistik butonundan tüm mesaj ve konularına ulaşabilirler.

Sevgiler.