Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2011, 09:05 PM   #200 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili House öncelikle kocaman bir MERHABA demek istiyorum.

Günlüğünü okumayı nedense en sona bıraktım ( Nedense? :) ). Forumda yorumlarını beğenerek okuyordum zaten günlüğünde yazdıklarını baştan sona okudum. Yazdıkların çok güzeller, ve bolca umut dolu. Sen çok güçlü, değişime açık, kendini tanımak konusunda iyi adımlar atan, hayatta ne istediğini bilen birisin. Yazdıklarını ilk okuduğum zamandan beri hakkında böyle düşünüyorum. Böyle olunca da hayatta istediğin her şeyi başaracağına inanıyorum. En önemli şeylerden biri hayatta ne istediğini bilmek değil midir? Gideceği yeri bilmeyen oraya nasıl varır?

İyi ki varsın iyi ki burdasın.
Kocaman sevgilerimi yolluyorum.
Sweet çok tatlısın çok incesin sağol, bende hala uğraşıyorum işte her yeni olayda her yeni duyguda bir şeyleri irdeliyorum gün içinde sürekli dilimi kontrol ediyorum negatif konuşmamak için, herkesi olumluyorum, ve en önemlisi hayallerimin peşini asla bırkamıyorum acaba bazen abartıyormuyum gibi geliyor ama inşallah doğru yoldayımdır bazende değişim işini zorlamasammı diyorum ama iyi geri dönüşler olunca gene dalıyorum kişisel gelişim alemine ve evet hayatta ne istediğini bilmek cidden çok önemli dikkat ettiysen burda çok kişi daha ne istediğini bilmeden başka dileklerde bulunuyor bence naçizane fikrim tabi önce bu hayatta ne olarak nasıl bir birek olarak duracağımızı bulmalı ve ona yönelik hayatımızı güzelleştirmeliyiz örneğin iyi bir eş mi? iyi bir doktor mu? iyi bir oyuncu mu? iyi bir anne-baba mı? vs vs vs ulaşılması gereken hedef bize bir duruş bir bakış açısı vermeli ve uğrunda savaşmaya değmeli benim hedeflerim işte böyle yakama yapışıyorlar inanırmısın beni hep ayakta tutan ve çekip çıkaran onlar ayyy neyse çenem düştü genesüper yorumun için tekrar sağol sevgi ve ışıkla kal
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla