Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2011, 11:46 PM   #7 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: içinizde sıkıntı oluyormu

Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet neclacım.aynı dertten ben de muzdaribim.bu sonu gelmez sıkıntılar,patlayacakmışım gibi olma hissi,güne mutsuz uyanmalar benim de canıma yetti artık.ne zamana kadar gidecek bilmiyorum.Allah selamet versin........
Amin canım geçicek inşallah yolunu bulduktan sonra elbet geçicek.

Alıntı:
sayuri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ıkı gun once her sey cok ıyı ben cok harıkayım pozıtıfım. sonra anıden bır sey coktu uzerıme. keyfım kalmadı. her sey cok bos geldı falan falan...sonra ben dusundum dusundum ve buldum sebebını. ben olumlamadır sudur budur derken kendımı gerı plana atmısım.onemsememısım. ve soyle dedım:
eger ben kendımı seversem kendıme saygı gosterırsem mutlu guvende ve huzurlu olurum. vee ben kendımı sevıyorum kendıme saygı gosterıyorum. kendımı kucaklıyorum. mutluyum. huzurluyum. her sey yolunda ve her sey cok guzel dedım ve kurtuldum bu ruh halınden. sızın sıkıntınızı bılemeyecegım ama sıze cok engel oldugunu goruyorum. sık sık kendınızı sevdıgınızı soyleyın. anahtar kelıme dıye dusunuyorum
haklısın sayuricim aynı duyguları yaşıyorum bende. şimdi serar abide bana ödev verdi çok haklı herkesi seviyorumda bi kendimi sevemiyorum nasıl bişeydir bu. artık kendimi sevmeye balıyorum ve artık kendimi seviyorum. cümlelerin çok güzel uygulayacağım. teşekkür ederim.

Alıntı:
ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
böyle yaparak sıkıntıyı çekmesek kendimize daha iyi olmazmı

ben kendimi derin nefes alıp verişle rahatlatıyorum

nefes egzersizleriyle bundan kurtulabilirmiyiz aslında
sıkıntıyı çekmek adına söylemedim aksine bunu birkere dile geitirim ömür boyu kurtulurum diye düşündüm. hem söylemeseydim sizin fikirlerinizi bilemezdim. kendini sevme konusunun olabileceğini hiç düşünememiştim bugün öğrendim. nefeside eklicem teşekkür ederim. Allahım herkese şifalar versin.