Canım dışarı çıktığımda mutlaka alacağım önerin için sağol.Bu ara diriliş ve kavgam ı olumaya çalıştım ama gitmiyor .araya şöyle koyusundan bir aşk romanı sokmazsam hiç birini okuyamayacağım gibi geliyor .
Dün biraz rahatsızlandım herhalde tansiyonum düştü oruç beni sarsıyor diyorumda herkes gülüyor iftara kadar başım döndü ve beynim karıncalandı .Bu ara hava birden soğuduğu için biraz daha dikkatli olmalıyım gece kalkar kalkmaz camları açıyorum buda soğukalgınlığına davetiye çıkarıyor .
Bu gün okudugum günlükler beni çok mutlu etti .Herkesin ilk geldikleri halleri ile şimdiki hallerini gözümde canlandırdım ve ne çok şey kazanmışız ve kendimizi nasıl bulmuşuz ve kendi çözümlerimizi nasıl bulacağımızı öğrendiğimizi gördüm .Sizlerle gurur duydum .İyiki varsınız ve bizimlesiniz sizleri çok seviyorum .Burada bir çoğunuz benim çocuğum yaşındasınız ama sanki benim kadar olgunsunuz .Hepimiz aynı yolun yolcusu olunca demek ki yaş önemini yitiriyor.
Bu gün güne kendimi dinleyerek uyandım ve pekte hoş bulmadım her gün gülümseyerek kalkardım .Bugün keyfim yok diye kalktım .İnsan nasıl yatarsa öyle kalkıyor ben iyi olmayı seçiyorum ve günün geri kalanını iyi geçireceğim.Herkesi kocaman