Cevap: içinizde sıkıntı oluyormu WALLA SÜPERSİNİZ ARKADAŞLAR :)
yazılarınıza olumlu sohbetinize bayıldım. işte budur ya yüzümü güldürdünüz Allahta sizi güldürsün sıkıntıda neymiş gitsin gözüme gözükmesin. inanın çok mutlu oldum (tabi caizse adam yerine konmak iyi geldi :P) abartıyorumdur çok takılmayın ama inanın çok iyigeldi. sanırım ihtiyacım olan şeyler bunlar içinden geldiği gibi aa yanlaış anlarmış şöyle böyle düşünceler olmadan bişeyler paylaşabilmek.
neyse konumuza dönelim :) yanaklarını öpüp kenini sıkma fikrini sevdim la f aramızda bende bugün 5 sayfa boyunca özür diledim her organımdan kanımdan bile hücremden bile :D sonra kendimi seveyim dedim yine abartmışım kalbimi aldım öptüm sevdim midemi aldım öptüm okşadım (başta noluyo ya dedim ama aa necla kızım dur bir anne bebeğinin ayaklarını öper hiçde gocunmaz sende mideni sev öp bakim dedim :) açtım ben kendimi aştım haha
serdar abiyle bugün durum değerlendirmesi yaptık şimdilik sonuç olumlu yönde gelişmeler yoğunlukta buda çok güzel bişey (efy nin esine ble bakmazken şimdi ödevi verilen öğrenci olaraktan hergün disiplinli çalışıyoruz :) meyvesini çok çok çok daha verimli alacağımıza bugün daha bi inandık. sıkıntı konusuna gitmiyorum şuaan çünkü ona ulaşmamız için katetmemiz gerekn yok var ben koca koca kayaları attıkça oda çıkacak yada dozerle çıkartırılacaktır :))) şuan ilk mesele kendimi sevmek sonra onalrada sıra gelecek. hem o kdar büyük ki sıkıntı birden kesilmesi gibi bişey beklemek haksızlık olur sonra vücudum bende bişey vardı burda bi eksik var demesin :)))))
dedimya çok güzel şeyler yazmışsınız diye cem yılmaz stendapı gibi oldu okudum okudukça güldüm ama yazıalrı görmeyince unuttum. ordada herkes güler ama kapıdan çıkınca sorarlar ne anlattıda güldünüz diye kimse hatırlamazya o hesap :)
neyse siz yine sorun ben seve seve cevaplayayım. biriniz işgal ettik konuyu demiş birdaha duyamayayım işgal ne demek ha benim konum ha sizin konunuz benim konum benimdir sizin konunuz yine bendimrdir :) aha iyileşmeye başladığımda böyle çenem düşer (mecazi anlamda tabi :D ) |