Alıntı:
ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı
ilk mesajınızda bi konudan bahsetmişsiniz. son mesajınızda ise hani uzun olan,insanda gülümseme etkisi yapan
ilk mesajın hükmü böylelikle kalmamış oluyor
zira gülmekteyim şuan , öyleki bu akşamdan beri aşırı bi duygusallık ve ağlama hissi vardı üzerimde
çok iyi geldi
aynı şekilde iki konunuz var.Sıkıntı sıkıntı takmışsınız.Ama o mesajda kaç yerde belirtmişsiniz sevincinizi tekrar tekrar , ne güzel
mutlu kalınız |
normal şartlar altında derdimi sıkıntılarımı anlatmam anlatamam. zira biz büyürken hep aman derdini açma başına bela olur aman elalem ne der diye tırsak büyükdük. şimdi bile kedi görmüş fare gibi tırsak tırsak yazıyorum bu tarz sıkıntılarımı sanki kimliğim deşifre edilecekmiş gibi paranoyaklık işte
ama dedimya buda benim suçum değil
(hep suçlu başkalarıdır ya kuralı bozmayayım dedim :D) neyse bunu aşmak elimizde gerçi. aslında kişisel olrakda dert yakınmayı değil çözüm üretmeyi isterim çok nadirdir beyaz mendil sallamam. oda burda birkaç kere anca..
iki konu açıldı evet internet gitti bende konu açılmadı diye sıkıntım bi yandan sinir bi yandan Ya Sabır diyerek bidaha yazdım yolladım birde ne göreyim birdaha açılmış anam dedim görmemiş oldum iyice
durdum durdum açınca iki tane birden açtım. e silmeyi bilmediğimde ortaya çıktı hadii buyur burdan yak kaş yaparken göz çıkarttık
evet ikisinide belirtim iyi olduğumu çünkü dedimya bu konuyu sizleri sıkmak için açmadım (kendim sıkılıyorken son demde hissettiğim için can havliyle) maksadım üstesinden gelmek olduğu için e gelişmelerdende haberdar etmek görevim gibi hissettim. yok öyle hem üzüp hem geri çekilmek. zaten yakında fotoğraf makinasıyla dolaşacağım önce sonra diye :P amaaan gene az yazmamışım amaaan yazayım nolcak be oh be serdar abi yaptırdığın eftler nası lişe yarıyor gör gör