Arkadaşlar benim pek fazla arkadaşım yok. Ondan genelde evde oturuyorum. Arasıra arkadaşımla buluşuyorum.Televizyonlara insanlara bakıyorum.İnternet sitelerinde falan bakıyorum.Ne güzel herkesin arkadaşı var.Herkes mutlu ben neden böyle değilim diye söylüyorum kendime.Okula gidiyorum öyle kalıyorum.Knedi başıma öylece duruyorum.Diğerleriyle iletişime geçmeye şakalaşmaya fikrimi paylaşmaya çekiniyorum..Ama öyle olsun istemiyorum..arkadaşlarımla dışarı çıkayım gezeyim istiyorum arkadaşlarıma duygularımı güzelce aktarayım diyorum ama bu çekinme huyu yüzünden hiçbirini yapamayıroum. en güzel lise çağlarında evde oturuyorum.İnsanlara bakıp bakıp ben neden böyle değilim diyorum.Kendimi bir türlü onlara yakıştıramıyorum.Ezik görüyorum kendimi.Yeter artık ! Benim ne farkım var diyorum kendime ama uygulamaya gelince yapamıyorum..neler yapmalıyım...bana telkin listesi önerir misiniz ? aslında içimdeki kişi böyle değil daha farklı , ama o içimdeki ben'i ortaya çıkaramıyorum.okula gidiyorum pısırık pısırık oturuyorum hiçbir şey yapmıyorum.arkadaş ortamlarına katılmaktan çok çekiniyorum.arkadaş ortamlarına katıldıgımdada öylece susuyorum..oonlar kendi başlarına eğleniyolar bana ''yazık'' dercesine ve birazda anormalce bakıyolar...Yakında okullar açılcak ve ben bu derdimden bi an önce kurtulmak istiyorum
1- Bana hangi telkinleri ve ne türlü şeyler yapmamı önerirsiniz ?
2- Sizce telkin listem nasıl olmalı
Yarımlarınız için şimdiden çok çok çok teşekkürler :):)
(Bu arada arkadaşım yok dediysem var ama beni pısırık olarak biliyolar ondan genelde çağırmıyolar bi yere :) lütfen bana tavsiye verin çok teşekkürler şimdiden :):)))