Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2011, 02:00 AM   #8 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 7 Günde Hayatınızı Değiştirmenin 7 Yolu

Einstein kurallarıyla hareket ediyorsun seni tebrik ediyorum sayuri ;) emin ol beyninin 4te 3ünide kullanırsın sen bu gidişle :)))

aynı şeyleri sürekli yapmak alışkanlığa dönüştürür ve alışkanlığa dönmüş her haliniz ruhunuzdur. Bundan kurtulmak için yani biz beynimizin genelde sol lobunu kullanıyoruz o yüzden hayal yada sözcüklerele dans etmek bize zor geliyor... eğerki her zaman yaptığımız işi sağ elle değil sol ele alırsak misal dolap kapaklarını sol ellerle açarsak, ilk uzandığımız şeye say eliiz değil sol elle devreye girersek farkında olmadan değişiklikleri fark edeceksiniz. hem hergün olaan giden herşeyden sıkılan siz başka şeylerin farkında olacaksınız. bunu yanı sıra yaptıklarınızın tersini yapma olayı var bu konudada bahsedildiğ gibi siz gerizekalı demek yerine akıllı arkadaşım bu böylemi olmalı demeye başladığınızda aslında ne çok şey değiştirebileceğinizigöstermiş ve yaşamış olmaya adım atıyorsunuz demektir. konuyu paylaşan arakadaşlara emeğinden dolayı teşekkür eder saygı sevgi ve ilgilerimi sunarım efendim :))))