Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2011, 04:52 PM   #18 (permalink)
japongülü
Teğmen

Tesekkür: 223
43 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
japongülü is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYALDE YAŞAMAK !!!

kendimi öpüyor darısı başınıza diyorumsorunlu ve hiç onay alamadığım bir ailede yetiştim..yıllarca (sanırım 35 yaşına kadar)üst mevkilerde çok sevilen çok güzel vs konumlarda olduğumu hayal ettim hep...tabi hep hayal dünyasında kalınca ben de bir baltaya sap olamadım...

taaki aşağılık ve yetersizlik duygularımdan kaçmak için bu hayalleri kurduğumu anlayıncaya kadar..sonra şimdi de kalma çalışmaları yaptım...başlangıçta çok zorlandım..şuan 42 yaşındayım yazınızı okuyunca bu sorundan tamamen kurtulduğumu fark ettim...arada sırada öfke eleştiri gibi şeylere aklım gidiyor onu da affetme çalışmaları ve yine anda kalmayla çözebiliyorum...

neler yaptın diye soracak olursanız: sırasıyla hooponopono, çeşitli dualar ve zikirler, bilinçaltı telkinleri, eft, şifa çalışmaları ve reiki...

gördüğünüz gibi çok uğraştım, vazgeçtiğim dönemler çok oldu, ama her seferinde tekrar başladım..dileklerim için hayal kuruyorum ama bütün gün değil, sabah uyandığımda yada uykuya dalmadan önce
eğer anda kalma konusunda bir fikriniz yoksa ŞİMDİ'NİN GÜCÜ ECKHART TOLLE kitabını öneririm...rabbim tez zamanda sizi de aydınlığa çıkarır inşallah, sevgiler...
japongülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla