Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2011, 08:23 PM   #35 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz?

Telkinleri 2-3 senedir dinleyen biri olarak sonrasında etkisi hiç yok diye bişi asla diyemem. Eskisinden daha sosyalim, daha az erteliyorum, kendimi araştırmada tembellik yapmıyorum. Sadece ilk günkü gibi mucizevi etkilerini görmüyorum o kadar. Yani yolda yürüdüğümde her zaman dimdik yürümüyorum, her zaman insanların gözlerine bakarak yürümüyorum. Ruh halime göre değişiyor bu şimdilerde. En önemlisi de şu alnımın tam ortasında (ilk dinlediğim zamanlarda) bi hafifleme hissediyodum , daha özgür yürüyodum. O hissi kaybettim, eskisi gibi. Şu an karizma telkiniyle birlikte bi kaç telkin daha dinliyorum. Etkilerini çok iyi hissediyorum, düşüncelerimde ve hareketlerimde. Bakalım ilerde bunla ilgili bişiler olursa yazarım.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla