Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2011, 04:21 AM   #338 (permalink)
smyrna1
Guest

Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice
Standart Cevap: Her yeni güne 1 tane...

yok bence çok haklı çevresinde bizim gibi türk yada doğu asya kökenli çok bayan arkadaşı var bize has bir kültür yapısı bu ve onların kültüründe garipsenecek bir durum bu, heleki söz konusu bayanın yaşı geçmiş ve evlenememişse:)

böyle bir tecrübeyi bende yaşamıştım 2-3 ay önce belki bana bu yüzden çok komik gelmiştir:) liseden yaklaşık 8 yıl önce mezun oldum ve hemen evimiz yanındaki ve senelerden beri kullandığımız vakıfbank şubemizde bir vergi ödemesi için girdiğimde liseden bir lise arkadaşımla karşılaştık 3 yıl beraber okumuştuk, yeni atanmış üç beş muhabbet ettik çay falan, 1-2 gün sonra nete girdiğimde f.b. ekledim, 1-2 gün sonra baktığımda isteğimimi kabul etmemiş, ve ayrıca kendince ne mesajı vermek istemişse çok komik, bir çiçek almış sanırım birisindenmi almış, kendisimi almış herneyse elinde çiçekle fotoğraf koymuş altınada "zehirli bal tadında" gibi saçma bir yorum koymuş

birde şöyle 3-4 iş arkadaşım ve okul arkadaşım oldu evlendikten sonra facede erkek arkadaşları silme, soruyorum hatun kişiye hayırdır topumuzu silmişsin faceden genel cevap şöyle: "eee artık ben evlendim" ya zaten orası bir koca arama mecrası değil bu 1, iş arkadaşlarını okul arkadaşlarınıda mı bu kategoriye koydun bu 2..
kadınları anlamak, özelliklede bizim türk kadınını anlamak bazen çok zor dediğim gibi özellikle evlenememişse yada yaşı geçmek üzereyken direkten dönenlerdense, o yaşlarda çok acayip bir zihin bulanıklığı oluyor

Not:bigokyanus özür dilerim topiğini meşgul ettik ama kendimce çok eğlendim:)
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla