Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2011, 10:47 PM   #430 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

1000. mesajım şerefine bu yazdıklarım değerlidir!

Slm günlüğüm gözlerim doldu biliyor musun ?

Küçük hayatımdaki yerin benim için çok değerli vede bu siteye ilk geldiğim gun sölemiştim 1000.mesajım özel olacak diee.farkında olmadan bine gelmiş bulundum bugun :D

Her şey için sonsuz şükürler olsun allahıma .
Hayatımda zorlu süreçlerden geçtim.ama geç.eceğimde hepp mutlu olarak devam edemez hayatım.benim bu sorunlarla yaşamayı öğrenmem lazım.

6 ay kadar en berbat gündü tabiî ki ev arkadaşım iş yerim gittiğim saçma sapan yerler falan ama artık görüyorum ki biraz biraz rahatladım rahatlayacağımda .inşallah böyle devam eder :D

Artık o toz pembe hayatım yokkk !nedenmi hayatıma öle bir insan aldımki arkadaş olarak ama tam biR ŞEYTAN ÇIKTI .

Gülme günlüğüm valla öle .bana bakışları bile kıskançlık üstüne .gözlerinden bencillik ve kıskançlık ve rol geçio resmen .

Hayatta en sevdiğim şey gülmek konuşmak iken artık öle değil biliomusun ?

Onunla 5 ay yaşadım ve tam bi kabusmuş ozamn anlayamamıştım ağlayıp susup oturmuştum işte aama artık ne sabırlıymışım diyorum.

Eski hayatımı istiyorum hani oo herkesin iyi ve güzel olduğu.
KÖTÜLERİ HAYATIMDA İSTEMİYORUM .

Olmıcakta şans hep benimle olucak .şimdiki isteğim ise bi telefonla alakalı resmi biyerden tel gelcek vede başımı yukarı kaldırım şükürler olsun rabbim sana demek için sabırsızlanıyorum .

Başarı çığlıkları kaplıcak heryerii.
Pasta kesicem bunun şerefine kendime hemen kıyafet alıp ödüllendircemmmm .

Ne güzel n egüzell.
Allahım hak ettiğim mutluluğu ver bana .sabrın sonu selamaettir innaıyorum senin adaletinede güvenim sonsuzzzz .

Nese günlüğüm iyi gecelerrr
İyiki varsınnn

BİNBAŞILIĞIM HAYIRLI OLSUNN

MORLİÇEE

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla