Cevap: Morliçe :) Tropikal_k 1000. mesajım şerefine bu yazdıklarım değerlidir! Slm günlüğüm gözlerim doldu biliyor musun ? Küçük hayatımdaki yerin benim için çok değerli vede bu siteye ilk geldiğim gun sölemiştim 1000.mesajım özel olacak diee.farkında olmadan bine gelmiş bulundum bugun :D Her şey için sonsuz şükürler olsun allahıma . Hayatımda zorlu süreçlerden geçtim.ama geç.eceğimde hepp mutlu olarak devam edemez hayatım.benim bu sorunlarla yaşamayı öğrenmem lazım. 6 ay kadar en berbat gündü tabiî ki ev arkadaşım iş yerim gittiğim saçma sapan yerler falan ama artık görüyorum ki biraz biraz rahatladım rahatlayacağımda .inşallah böyle devam eder :D Artık o toz pembe hayatım yokkk !nedenmi hayatıma öle bir insan aldımki arkadaş olarak ama tam biR ŞEYTAN ÇIKTI . Gülme günlüğüm valla öle .bana bakışları bile kıskançlık üstüne .gözlerinden bencillik ve kıskançlık ve rol geçio resmen . Hayatta en sevdiğim şey gülmek konuşmak iken artık öle değil biliomusun ? Onunla 5 ay yaşadım ve tam bi kabusmuş ozamn anlayamamıştım ağlayıp susup oturmuştum işte aama artık ne sabırlıymışım diyorum. Eski hayatımı istiyorum hani oo herkesin iyi ve güzel olduğu. KÖTÜLERİ HAYATIMDA İSTEMİYORUM . Olmıcakta şans hep benimle olucak .şimdiki isteğim ise bi telefonla alakalı resmi biyerden tel gelcek vede başımı yukarı kaldırım şükürler olsun rabbim sana demek için sabırsızlanıyorum . Başarı çığlıkları kaplıcak heryerii. Pasta kesicem bunun şerefine kendime hemen kıyafet alıp ödüllendircemmmm . Ne güzel n egüzell. Allahım hak ettiğim mutluluğu ver bana .sabrın sonu selamaettir innaıyorum senin adaletinede güvenim sonsuzzzz . Nese günlüğüm iyi gecelerrr İyiki varsınnn BİNBAŞILIĞIM HAYIRLI OLSUNN MORLİÇEE
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |