Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Almanyaya ne için gidiyorsun acaba özel değilse tabi. okul falansa hemen bilgi alacağım senden ondan :D
bu arada sevinmelisin uçağa binme imkanın var korkun olsada misal ben uçaktan korkuyorum ama binmek ço kistiyorum. bazı sadist huylarım vardır asansörden korksamda binmek hoşuma gidiyor o korkuyu bastırmak zevk veriyor en azından başardığım için mutlu oluyorum sanırım :) korku senin üzerine değil sen korkunu üzerine git derim hiçbirşey bilmiyorken uygulamıyorken bile ben öyle yapıyordum en azından heyecan unutan ben korkuda olsa bi duygu hissedebiliyorum :)) şuan eft yapabilrsin çok şanslısın tam korkun tepe yaptığında yaparsan sıfırlama imkanın oalcak senin yerine ben çok sevindim inan. kaldıki hayallerin için gidiyormuş bu eksta mutluluk. valla bırak korkuyu falan tadını çıkar derim eninde sonunda ölmicezmi yaw. hem ne demeiş ünlü düşünür
"benim olduğum yerde ölüm yok, ölümün olduğu yerde ben yokum. Öyleyse ölümden korkmama gerek yok" ;) nasıl ama bazen korkular iyidir hayattan tat almayan ben gibilere yaşadığını hissettirir üstüne gidildikçe :D korkusuz ama hep mutlu kal şimdiden hayırlı yolculuklar ;) bu arada son bişi o ışık sende var ben inanıyorum kardeş ;) |