Cevap: herkese merhaba bana burda yardım var mı?? önyargıda bulunmak istemem iki tarafıda dinlemek gereklidir bu durumlarda derim. ama şunu söyelyeyim eşinizin kırılkma sebebi çok normal çünkü o sizden gizili bişey yapsa siz ne kadar "aa benim için yapmış canım benim" derdiniz? yani bu tarz şeyler karşılıklı diyalogla çözülen şeylerdir. belki siz en başından beri payşsaydınız sonuçta bir ömürü paylaşıyorsunuz oda hem sizin düşüncelerinizi bilir hemde size destek olurdu. iki kere krize uğramanız büyük bir şansıslık olmuş bu sizi biraz haksız duruma düşürmüş olabilr ama her şerde bir hayır vardır belkide siz yanlışınızı kabul edersiniz bugünden sonra. size tavsiyem ayakta durabilmek için önce eşinizin yüzüğünü yine gidin onun parmağına takın. o bunu istemiyor gibi görünsede hiçkimse yuvası yıkılsın istemez ama yeterki siz gerçekten hatalarınızı kabul edip birdaha tekrarlamicanızı bilin. siz bunu bilmeden eşinizin bilmesini beklyemesiniz. zorlu bir süreçtesiniz belli ama bu zorluktan çıkarsanız (ki bu sizin gerçekten istemenize bağlı) işte ozaman birdaha hiçbirşey yıkamaz sizi ve sevgiiz. eşinize çocuğunuza sahip çıkın ne olursa olsun. sağlıcakla kalın. inşallah herşey düzelir. |