selamlar herkese..bu siteyi dün tesadüfen buldum ve çok ilgimi çekti baya bi inceledim mp3leri indirdim.iyi hissediyorum kendimi garip olarak:) ben 20 yaşındayım. tek çocuğum ,yıllarca yalnızlıktan hep ezik hissettm kendimi hiç kendime güvenim olmadı bunuda çevremdeki herkes bilir..uzun süren bi ilişkim var kendi kendime paranoyak oldum son 1 senedir beni beğenmiyor aldatıyor diye ortada hiçbşşey yokken kendi kendime 1 senemi rezil ettim hergece ağlayarak,hergün kavga çıkartark aşırı kıskanarak..kendime güvenim hiç yok..sürekli özendiğim kızların hayatlarını irdeler meraklı melahat gibi başkalarının hayatıyla uğraşırım çünkü kendi hayatımdan hç memnun değilim! annemde diyaliz hastası ama o çok pozitiftir onu örnek almaya çalışırım hep..umarım işe yarar bu telkinler ve artık bende mutlu kendine güvenen sürekli ağlamayan biri olurum
son 1-2 senedir çok hantallaştımda yaşlı biri gibi oldum.. kendi hayatımdan memnun olmak,başkalarına özenmemek,kendime güvenmek,daha atik olmak,sevgilimle daha mutlu olmak istyrm..bu gidişle olumsuz düşüne düşüne onu da kaybedicem..