Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı
siteye hoşgeldin sevgili lavinya telkinleri dinlemeye başlamadan önce mutlaka rehber bölümünü oku,orası seni yönlendirir... bahsettiğin şeyler depresif olabilir.ben de yıllardır depresyonla uğraşıyorum.26 yaşındayım ama kendimi çok yaşlı hissettiğim zamanlar oldu.aşırı öfke,paranoya,kötü düşünceler içinde yüzme,mutsuzluk ve daha bir sürü olumsuzluk... bunlar beynimizin kimyasal işlevinin bzulmasından kaynaklanıyor.önce mutluluk hormonumuzu artırmamız lazım.bunun için de bol açık hava yürüyüşü,nefes egzersizleri yapmalıyız.siteyi gezdikçe öğrenceksin.olumlamalar yapmalıyız ve daha birçok yöntem mevcut iyileşmek için... bu yolda başarılar elde etmeni diliyorum.iyi çalışmalar... |
evet canım ya bazen bi kısır döngü içine giriyorum böle bidaha hiç mutlu olamıcakmış gibi hissediyorum..veya 10 gün mutlu oluyorum 11.gün kötü bi olay yaşıyorum ve aşırı ektkilenip gene eski halime dönüyorum..şu sıralar iyi günlerim ama hafif paranoyaklık var gene kötü bişey olacak diye,o zaman sinirimi öfkemi kontrol edemiyorum çıldırıyorum ağlıyorum..iyi dileklerin için teşekkür ederim,okuycağım dediklerini..