Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2011, 11:13 PM   #206 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:
AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tekrar teşekkürler,hepiniz uğraşıp birşeyler ekliyorsunuz,bende böyle programlar yok,ne yapayım diye düşündüm,prgramın "factory preset" de yazanları çevirmeye çalıştım Yanlış ve eksik çeviriler için kusuruma bakmayın,çeviremediğim yerlerin doğrusunu da yazalım buraya

Programı büyük bir heycanla indirdim. Yukarıdaki tabloya benzer bir tabloda kendime hazırlamıştım ki bunu gördüm yeni başlayanlara faydası çok olur. İndirme sürecinde de yorumların hepsini okudum. Ciddi bir işe kalkışıyorsak bilinçli olmak gerek. Azar azar başlamak ve gereken bekleme sürelerine mutlaka uymak gerekiyor diye düşünüyorum. 38 adet hazır ayar bulunmakta fazla heycam yapıp birden hepsini deneyesiniz geliyor bazen. Ama sakin olup heycanımızı kontrol edip o gün neye en çok ihtiyacımız varsa onu dinlemeliyiz.

Ben bugün supreme konsantrasyonu 2 saat ara verdikten sonra da deep sleep i dinledim. Az önce bitti. adı üzerinde deep sleep derin uyku gerçekten çok uykumu getirdi. Uyumaya gidiyorum.

İyi geceler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla