29-08-2011, 12:21 AM
|
#172 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı: kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı
Bölünme derken tek seferde dinleyemiyorum gelen giden oluyor ya da sabit bir yerde duramadığımdan 2 saat 1,5 saat 2 saat gibi birkaç seferde tamamlamaya çalışıyorum.
Ama dinlemek kolay değil gerçekten beni çok zorluyor bu telkinler millet bu ne demesin diye çok zorluyorum kendimi. Şaşırdın mı şırıl şırıl su sesi yada aynı şeyleri dinliyorsun akşama kadar dyecekler diye ödüm kopuyor açıklamada yapmak istemiyorm açıkçası telkinlerle alakalı.
Bir iki yakalandım oğlana açtım dedim.
Acaba müzikçalara atıp gece yatarken dinlesem nasıl olur beni m için en hayırlısı o galiba | illa 8 saat arka arkaya dinleme zorunluluğu yok.bende de aynı şeyler oluyo.bazen gece yatarken kulaklıkla açık bırakıyorum.uzun süre olduğu için malesef insanlara yakalanma durumumuz oluyo.hayırdır bu dere sesi ne diyolar ben de şakaya vurarak;artık müzikten bıktım,doğal sesler dinliyorum diyorum...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... |
| |