Ynt: MUSTINET selam selam selam
arkadaslar bugün cok acayip tuhaf ve güzel bisey yasadim.
dün serenity kardesin günlügünü okurken biyerde telkinlerin etkisini arttiran bir mp3 den söz etti ve link vermisti.bun uyatmadan önce birkere listenin önüne ekleyerek kulaklikla dinlemek gerekiyor dedi.bende öyle yaptim.bu mp3 binaural ses deniyor ve buna benzerini ben bikere daha dinlemistim.
neyse iste bunu dinledim yaklasik 15 dakika sürüyor bu süre icinde icime bi sikinti korku ve sicaklik geldi.ve bu tür müziklerden eskidende ysadigim ve okdugum gibi bazi dalga sekilleri mesela uykuyu kaciriyor.bende bunu dün yasadim.sabaha kadar uyku tutmadi sicak basti ve icimde korku oldu.
benim listemde normal caliyordu .
ego
kendine güven
erteleme
sosyallik
topluluk
hepsini ikiser defa ekledim
neyse gelelim asil konuya.
sabah üniversteye gittim birkac kagit isi icin sekreterlik bölümüne.
orda sirada yaklsaik 6-7 kisi bekliyordu.hic cekinmeden sordun hepiniz burayimi bekliyorsunuz diye, en sonuncusu kim, benim problemim hakkinda bilgisi olan varmi diye.yanimda oturan adama sen hangi bölümdensin diye sordum,sonra o okudugun elindkei kitap nedir dedim.dersler nasil gidiyor falan diye konsutuk.
sonra iki cocuk girdi bekleme yerine bunlarada sordum yenimi basladiniz falan nerdensiniz isimleriniz ne diye.
böyle yani hic cekinemden konustum.bu benim basima ilk defa geldi.
ve bence bu topluluk telkinin etkisilye oluyordur.
demekki yavas yavas etkiler gelmeye basladi.
bu etkiler acaba artik yavas yavas cogalmaya baslarmi yoksa sadece bugünlükmüydü? |