Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2008, 03:18 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mutlu Olmaktan Korkuyorum..

ben bu konuyla ilgili daha önceden bir yorumda bulunmuştum .. onu da eklemek istiyorum..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50085#msg50085

mutluluk bir oluş biçimidir.. parayla.. kıyafetle .. diplomayla kazanılan bir şey değildir..

tüm bunlar yaşamımızda olmasını istediğimiz hedeflerimiz ve hedeflerimize ulaştığımızda yaşadığımız başarı ve doyum hissidir..
ama mutluluk değildir..

bu saydıklarımıza sahip olmasada mutluğu yaşayan pek çok insan buna örnektir..

mutlu olunduğunda yaşam enerjimiz artar..
bu duyguyu da bize veren yaratıcı güçtür..
hamurumuzda mayamızda vardır..

bir başkası düşkün durumdayken kimse karşısına geçip göbek atmaz elbette..
ama onunla aynı düşkünlüğe inmekte hem ona hem bize bir şey kazandırmaz..

örneğin birisi fakir diye parayı sevmemezlik yapabilir gelen fırsatları tepebilir bizde fakir olabiliriz..
ya da biz zengin olur etrafımızda ki fakirleri de madur oldukları durumun içerisinden çıkartaracak potansiyeli yaşamlarına sunarız..

bu sadece kişinin yaşama bakış açısıyla ilgilidir..
mutlulukta yaşama bakıç açımıza zenginlik katar..

mutlu günler..
sevgiler..