Konu: merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2011, 01:27 AM   #3 (permalink)
nurbanu25
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: merhaba

Alıntı:
nihal1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar,
çekirdek inancını bulup bunlar üzerinde çalışan ve başarıya ulaşan arkadaşlar ile görüşmek istiyorum. bana yazarsanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim. hayatımı bu yöntem ile değiştirmek istiyorum, çekirdek inançlarımı buldum, olumlamalrım var ama bunu uygulayan bir kişiden de destek almak istiyorum, eğer bana bilgi veriseniz minnettar olacağım.
teşekkür ederim
sevgili nihal
siztemize hoşgeldin.siteyi gezip dolaştığında çok farklı ve geniş bilgilere ulaşacaksın.çekirdek inançlarını kendin bulmuş olman güzel bişey.ben de yakın zaman önce shamanic özlem hanımla görüşerek çekirdek inançlarıma ulaştım.bana özel telkin yolladı ve yine bana özel olumlamalar hazırladık.bana; telkinleri 10 gün dinle 3 gün ara ver demişti.bunu dört bölümde yap dedi.ben şuan 3.bölümün 3 günlük arasındayım.olumlamalarımı 21 gün okudum şuan ara verdim ama yine başlıcam.bu sefer 30 gün okuyup hergün de yazıcam.çünkü yazının önemli olduğunu söylemişti.
bunların yanında 7-11 nefes egzersizi ve eft de yapıyorum.yakında yürüyüşe de başlıcam.benim iyileşme çabalarım bunlar.sana da tavsiyemdir sevgiler...