Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2008, 05:18 PM   #255 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
nemesiscim.. günlüğünü okurken nasıl sevindim anlatamam..

demek benim güzelim reikiyide yaşamına kattı nihayet...
bu güzel yol arkadaşıyla buluşmuş olman mutluluk verici..
yaşamının her alanını sevgiyle aydınlatmasını dilerim tatlım..

21 günlük süreni doldurmasanda kendine şifa uygulamaları yapabilirsin tatlım..
diş ağrınla mücadelen bunun en güzel örneği olmuş sana.. super

daha nice böyle harika deneyimlerini paylaşacaksın..

her bitiş yeni bir başlangıçtır.. eski iş yerin sana bir çok deneyimi katarak yaşamındakini görevini tamamladı..
şimdi en kısa sürede yeni ve güzel bir başlangıç yapabilmen dileğiyle..

cv in senin geçmiş deneyimlerin.. yani senin bir parçan..
print ederek eline bir cv ini al.. üzerine sevgiyle reiki enerjini ver..
seninle çalışmaktan mutluluk duyacak.. senin çalışmaktan keyif alacağın bir iş yeri ile bir an evvel yollarınız kesişsin..

sevgiler..

hoşgeldin şamanım nerdesin sen ya uzun zamandır valla sayfamda yazılarını görmeyi çok özlemiştim 96
sen bu yazıyı yazarken benimde 21 günümdü allaha şükür arınma dönemi bitti sayılır.geçen kontrole gittiğimde herkes haldur huldur fiziksel durumlar yaşamış.terleyen mi dersin,suratını sivilce basan mı dersin ,öfkeden bir kaç kişiyi öldürmeye çalışan mı ben fazla fiziksel bir durum yaşamadığımı söyledim.hani beni öyle rahatsız edicek ne fiziksel ne psikolojik bişey yaşamadım.sadece son günlerde suratımı ecük sivilce bastı ama onun sebebi başka bişeydi.durum böyle olunca 1 ay daha veriyorum sana dedi.bir aydan sonra tekrar gidicem.ben bunu telkinlere yoruyorum zaten uzun zamandır telkin dinliyorum heralde bişeylerden az da olsa arınmışımdır belkide arınma dönemi o nedenle çok zorlu geçmedi 44 zaten hocam demesede ben hergün çakralarıma enerji vermeyi alışkanlık haline getirdim.yatağa girmeden mutlaka yapıyorum çok güzel bir duygu yaşatıyor.elimden o enerjinin akışını hissetmek süper bişey.geçenlerde kendi el yanığımın acısını bile geçirdim wave şimdi pür dikkat birinin ağrısı sızısı olucak mı diye bekliyorum ama maaşallah bizimkilerin bu ara başı bile ağrımıyor
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla